Her er grunnen til at IOST, Horizen (ZEN) og Avalanche (AVAX) økte da Bitcoin krasjet

Sterke grunnleggende forhold og nye tilbud forklarer hvorfor IOST, Horizon (ZEN) og Avalanche (AVAX) økte høyere da Bitcoin-prisen trakk seg tilbake.

Bitcoins (BTC) nylige stup kan ha blitt forårsaket på grunn av overskuddsbestilling av institusjonelle investorer, ifølge en rapport fra kryptofondforvalter CoinShares. Rapporten bemerket et kraftig fall i institusjonelle tilsig i løpet av den første uken i det nye året og ukentlige utstrømninger fra flere kryptoinvesteringsprodukter.

Kryptomarkedsdata daglig visning.

Mens den nylige nedgangen på 28% kan ha skremt noen nye investorer, var Bitcoin Loophole HODLers sannsynligvis upassende ettersom de har opplevd seks større korreksjoner under Bitcoins enorme oksekjøring i 2017. Derfor kan det hende at det å beskrive et fall på 20% som et bjørnemarked ikke gjelder kryptovaluta .

Når Bitcoin prøver å etablere en gjenoppretting, la oss analysere tre altcoins som kan utkonkurrere på kort sikt.

Da Ether-prisen nærmet seg hele tiden, fokuserte handelsmenn oppmerksomheten mot konkurrentene, en av dem var IOST. I et bullish miljø kjøper handelsmenn vanligvis ryktet om en forestående kunngjøring, og dette ser ut til å ha skjedd med IOST.

IOST-medstifter Terrence Wang har ertet potensielle kunngjøringer om en IOST-basert stablecoin, DeFi-integrasjon og store partnerskap. Hver av disse kunngjøringene kan ha spilt en rolle for å øke interessen fra handelsmenn.

Nylig ble XPETs 2D Game „Dream Monster“ lansert på IOST blockchain. Spillere kan lagre og handle spillets kjerneverdier som sjeldne kjæledyr, utstyr, genetiske egenskaper, attributter og mye mer i form av NFT-er i IOST-kjeden.

IOSTs fokus på et desentralisert finansøkosystem og NFT-er kan holde handelsfolk plugget inn. Prosjektet mottok nylig priser for å være „2020 Most Influential Public Chain“ og en av „2020 Top 100 Blockchain Companies“ fra det kinesiske blockchain-medieselskapet Jinse. Selv om dette muligens er sentimentforsterkere, vil en nærmere oversikt over IOSTs tekniske data avgjøre om rallyet har rom for å løpe videre, eller om en korreksjon er i orden.

IOST økte fra en intradag-lav på $ 0,005734 den 6. januar til en intradag-høy på $ 0,013545 den 9. januar, som er en 136% rally på fire dager. Breakout og nær over $ 0,009 fullførte et bullish stigende trekantmønster, som har et mål på $ 0,016.
IOST / USDT daglig diagram.

IOST / USD-paret falt til $ 0,008 11. januar, men oksene kjøpte denne dipen aggressivt, noe som resulterte i dannelsen av et hammerlysestake-mønster.

I dag prøvde oksene å gjenoppta oppflyttingen, men handelsmenn ser ut til å booke fortjeneste på høyere nivåer, noe som har resultert i dannelsen av et langbenet Doji-lysestake-mønster.

Paret kan konsolidere seg mellom $ 0,009 og $ 0,012 de neste dagene ettersom både oksene og bjørnene prøver å etablere sin overherredømme. Hvis oksene lykkes med å opprettholde prisen over $ 0,012, kan neste etappe av opp-flyttingen til $ 0,016 og deretter til $ 0,018 være på kortene.

Denne bullish visningen kan bli ugyldig hvis prisen går under og opprettholder under $ 0,009. Et slikt grep vil antyde at det nåværende utbruddet var en oksefelle.

ZEN / USD

I den digitale tidsalderen er personvern en av nøkkelfaktorene som både enkeltpersoner og bedrifter søker. På den fronten kunngjorde Horizen (ZEN) at de vil bygge en dedikert sidekjede på sin Zendoo-plattform for LTO-nettverk, for å legge til et sikkerhetslag til sine daglige nettverkstransaksjoner, samtidig som de holder på GDPR-overholdelsessiden. Horizen samarbeidet også med Dragonchain for å tilsløre brukernes sensitive informasjon og bare dele nødvendige data.

Bitcoins halvings har vist seg å være bullish for prisen, og Horizen ser ut til å vise en lignende trend etter at den første halveringen skjedde 1. desember. ZEN-token ble også oppført på Binance US, Binance futures og Binance-lån nylig, og det kunne ikke ha komme på et bedre tidspunkt.

Prosjektets beslutning om å bli med i Messari-registeret kan øke tilliten blant samfunnet og investorene.

ZEN steg fra et lavt intradag på $ 13,20 den 8. januar til et intradag med et høydepunkt på $ 31 i dag, et 134% rally på fem dager. Altcoin brøt seg over motstanden mot $ 19,70 den 10. januar, noe som indikerer en mulig start på en ny oppadgående trend.

ZEN / USDT daglig diagram.

Selv om bjørnene trakk prisen ned til $ 17,211 11. januar, holdt aggressive kjøp på lavere nivåer opptrenden intakt. I dag prøver oksene å bygge videre på gårsdagens bedring, men den lange veken på lysestaken antyder fortjenestebestilling til $ 31.